Kan tilbyde alt inden for opsætning af dørpumper, Automatiske Dørpumper

Er du træt af døren aldrig bliver lukket efter sig eller den bare bliver smækker er det flere muligheder for en løsning.

Kontakt mig og vi finder en løsning der passer lige til din behov

Alm mekanisk dørpump med arm ​

En mekanisk dørpumpe fås i meget udgaver og typer alt efter hvad det formål den skal opfylde.

Der man tit ser der er monteret dørpumper på døre hvor der er meget trafik i løbet af dagen og man ønsker at dør bliver lukket til hver gang.

De bruges også tit sammen med at brandalarmer. Her står døren mange gange åben for let gennemgang. Denne model er enden med indbygget  bremsen / holder det udløses når din alarm går. 

Automatiske Dørpumpe

En automatisk dørpumpe har mange anvendelse muligheder. Den er god til hvor offentligheden har adgang. Den kan åbne når den gæst kommer til den butik så den virker mere i møde kommen eller gøre det nemmer at kommer ud af ind af din butik med større ting. 

Den hjælper også med at give nem adgang for folk det enden har begge hænder fylde eller har behov for at det er nemt at rulle ind i din butik enden når der kommer vare eller en som benytter hjælpemiddel-er.

Det smarte ved en elektrisk pumpe er at alle har kræfter til at bruge den for om du har foto censor eller en lille kontakt du skal tykke på går døren altid op.

BACK TO TOP