Der kan være flere årsager til at døren går stramt. Ofte er det en daglig irritation, fordi døren kan være svær at åbne og lukke, og det kan trække ind. Problemet kan opleves som om, der er noget i vejen med låsen eller dørhåndtaget. Men der kan være mange andre forklaringer, som intet har med låsen at gøre.

ER DEN GAL MED LÅSEN?

Det er nemt at afgøre, om det er låsen, der er noget i vejen med. Prøv at lås dørlåsen op og i uden at døren er lukket. Hvis du kan dreje nøglen i låsen uden problemer, er det højst sandsynligt et andet sted problemet skal findes.

DØREN KAN HÆNGE SKÆVT

En forklaring kan være, at døren hænger i hængslerne. En anden forklaring kan være at dørens lukkemekanisme, der udgøres af fallen (som kører ind og ud af døren, når du trykker på håndtaget) og slutblikket (som er den del af lukkemekanismen, der sidder i dørkarmen), er defekt eller slidt, og det kan derfor være nødvendigt at få en fagmand til at se på problemet.

SKYDEDØREN GÅR STRAMT

Hvis der er skydedøren, der går stramt i håndtaget eller når selve døren skydes op og i, kan det være enten lukkemekanismen eller skinnen, som døren glider i, der er slidt.

HJÆLP TIL UDBEDRINGER

Lige meget hvad for en af tingen som giver dig problemer, kan du ringe og bestille et service tjek og en justering af dit problem​

BACK TO TOP