Automatisk lys i tastatur, når dækslet tages op.

NU med 3-punkt mode. Sættes låsen i 3-punkt mode, forbliver døren åben, til håndtaget løftes.

Universal med vendbart håndtag.

Nyt slankt design, kun 48 mm bred.

Forberedt Bluetooth. Med denne funktion kan låsen åbnes fra mobilen uden brug af koder.

Er lige til at montere, både på trepunktslåsekasser med oval- og dråbecylinder. På ovale cylinder kan låsen monteres ved brug af eksisterende huller i døren.

Hurtig aflåsning fra indersiden. Ved konstant åben funktionen aktiveret.

Sikkerheds opdatering af låsecylinder. Låsecylinderen har nu fået en ekstra stift i forhold til den gamle model.

Sikkerheds opdatering af låsekroppen. Låsekroppen er blevet forstærker med en ekstra plade i hærdet rustfrit stål.

Et smart skydedæksel over tasterne gør låsen meget elegant at se på.

Easy903 G2 kan håndter 10 forskellige koder med op til 10 cifre i koden, koderne programmeres direkte på låsen. Desuden er det muligt på G2 systemet at lave koder til låsen direkte fra vores hjemmeside, og videregive dem med sms eller mail til en som skal have adgang til stedet.

Det har længe været ønsket fra markedet at have muligheden for at kunne fjerntildele koder til en dør, uden at det skulle være nødvendigt med store anlægsomkostninger, både fra private og firmaer. Specielt firmaer med udlejning af ferieboliger eller værelser som mindre hoteller kroer vandrehjem, eller lignende. Flere store booking selskaber vil i gang med denne løsning. For private, har det at kunne oprette en engangs kode eller flergangs kode f.eks. til håndværker uden at man behøvede at gøre det direkte på låsen, været ønsket længe. Sættes låsen i 3-punkt mode, forbliver døren åben, til håndtaget løftes. Dvs. man kan frit gå ind og ud af døren uden brug af kode. Når man så forlader huset eller går i seng om aften, så løfter man op i håndtaget og døren aflåses ALTID med kolberne ude. Det betyder at i bevarer garantien på døren og får en endnu bedre og sikre aflåsning af hjemmet.

Med Easy 903 G2 kan du på få sekunder via din smartphone oprette og sende koden til den, du ønsker at give adgang direkte fra vores hjemmeside. Det geniale er, at låsen ikke behøver SIM-kort / WIFI eller nogen anden form for kommunikation. Dette gør at systemet bliver godt modtaget af udlejere, da de ikke skal tænke på kommunikation til og fra låsen. Låsene kan derfor placeres på hytter og huse langt fra alfarvej og stadig fungere perfekt.

Den store fordel for udlejere er, at du undgår nøglehåndtering, som i dag tager en masse tid og dermed er en stor omkostning. Ingen nøgler på afveje og du kan altid give adgang til kunden. Også hvis der kun udleveres en nøgle til en lejlighed / hytte med plads til 10-20 personer er det til irritation for gæsterne, med kodesystemet, har alle gæster adgang og de kan køre direkte til sommerhuset / lejligheden efter at have modtaget kode på sms / e-mail inden de ankommer.

Låsen har mulighed for at tildele koder langt væk hjemmefra. For at benytte denne mulighed skal man have oprettet og købt adgang til en kundeprofil på Easy2Access A/S hjemmeside, e2a.net. Der kan fra hjemmesiden eller via mobilen oprettes engangskoder eller flergangs-koder.

Pladskrav på døren: Fra min. 27 mm. fra centrum af dørgrebshullet (håndtaget), til karm på begge sider af døren. På nogle smalle (70-80cm) tykke (8-10 cm) døre, skal der i nogen tilfælde bruge op til 30 mm.

Mobil version kan benyttes via dette link: e2a.net/mobile/login.asp og vores APP hentes i App store under MyLocks. Go fornøjelse.

Tekniske data:

Udvendige dimensioner: 19,5 cm x 4,8 cm x 2,8 cm

Indvendige dimensioner: 20,5 cm x 4,8 cm x 2,8 cm

Batterier: DC 1,5 V AA 3 stykker

Dynamisk strømforbrug: <200mA

Statisk strømforbrug: <10 mA

Adgang tid: <1 sekund

Antal brugere / koder: 10

Nød indgang: Med nøgle

Arbejdstemperatur: -40 til +50 graderDriftsfugtighed: 20 til 80%

G2, fjerntildeling af koder til åbning af døren

Vandtæt: IP65

Brutto / netto vægt: 2,65 / 1,75 kg

CE godkendt

BACK TO TOP