UDESIKKER EKSTRALÅS:

Når hjemmet forlades af samtlige personer er det vigtigt også at kunne låse en “ udesikker ekstralås”. En udesikker ekstralås har cylinder på både udvendig og indvendig side og monteres 40 cm over den eksisterende lås . På denne måde forhindrer man, at en tyv, der har brudt ind gennem et vindue, kan låse sig ud ad hoveddøren.

HJEMMESIKKER:


Når i ønsker at låse, mens i er hjemme …
Mange mennesker foretrækker at låse, når de er hjemme. Det giver en følelse af tryghed mod uvedkommendes indtrængen.

En hjemmesikker lås skal være forsynet med vridergreb på indvendig side, således at man hurtigt kan komme ud, hvis der skulle opstå brand eller lignende.

5.1.2

TERRASSEDØRE:

Tyven anvender ofte altan- og terrassedøre som hurtige flugtveje, fordi disse døre sjældent er aflåst, og meget nemt kan åbnes indefra.Terrassedøre er også ideelle for tyven, når de store tyvekoster skal borttransporteres. Det kan i forhindre med et aflåseligt terrassedørsgreb f.eks. Ruko 7812 der har cylinder på dørens indvendige side.

Til daglig kan grebet benyttes uden aflåsning , men når boligen forlades , sættes nøglen i cylinderen og drejes 1/4 omgang – så er grebet blokeret.

VINDUER:


Den bedste sikring opnås ved at kombinere dørlåsen med låse på vinduerne.
Godkendt vindueslås anbefales til vinduer , der ønskes sikret mod indbrud , uønsket åbning eller som børnesikring.

Ruko`s vindueslås kan anvendes til både indadgående og udadgående vinduer. Låsen kan også indgå i et 6 stift låsesystem og dermed kan den samme nøgle bruges til at aflåse hele huset.Vindueslåsen låses ved et let tryk på cylinderen uden brug af nøgle og kan derefter kun åbnes med nøgle. Låsen kan ikke afmonteres uden brug af nøgle.

BACK TO TOP